Forwardere

Forwardere 1210 G

Motorul FT4 al forwarder-ului 1210G respecta cele mai recente reglementari privind emisiile si are o putere si un cuplu de aproximativ 7,5% mai mult decat motorul IT4. Cuplarea mai buna a motorului diesel puternic cu transmisia are ca rezultat o imbunatatire clara a performantei.

Caracteristici generale:

- Control precis si eficient al bratului
- Motor puternic FT4
- Aprox. Cu 7,5% mai mare cuplu
- Sistem electric clar si simplu
- Incarcatura de 13.000 kg
- Boom-ul ajunge la 7,2 / 8,5 / 10
- Puterea motorului 156 kW
- Momentul de cuplare 935 Nm

Detalii:

1210G, de asemenea, pentru terenuri moi pe langa performanta imbunatatita, controlul bratului este mai precis. Controlerele noi, simple CAN și un sistem electric simplificat imbunatatesc eficienta functiilor masinii, reduc frecventa defectiunilor si accelereaza depanarea.

Controlul inteligent al bratului (IBC) face manipularea incarcaturii mai eficienta si creste productivitatea cu pana la o sarcina pe zi. In cea mai recenta versiune 2.0 a controlului inteligent al bratului, precizia controlului graiferului a fost imbunatatita, in special in lungimi.

Sistemul de control este reinnoita TimberMatic F-16. Sistemul de control de la distanta disponibil JDLink faciliteaza monitorizarea datelor cheie ale aparatului pe un dispozitiv mobil sau la birou. Timpul de functionare a masinii ramane ridicat atunci cand schimbarile de productivitate sunt afisate din timp si pot fi abordate rapid.

O versiune cu boghiu lung a transportorului 1210G este disponibila pentru exploatarile pe teren moale. Distansa dintre butucii rotilor din fata si din spate ale boghiului din spate este mai mare decat in modelul standard. Turatia motorului si raza de cotitura sunt aceleasi ca si cu masina standard echipata cu boghiu portal HD. Solutia cu boghiuri lungi functioneaza atat pe terenuri normale, cat si pe terenuri moi. Bogiul lung aduce stabilitate atunci cand navigheaza peste obstacole in teren stancos, iar presiunea redusa a sasiului din fata si din spate a masinii face ca masina sa fie o alegere excelenta pe teren moale.

Exista mai multe alternative de spatiu de incarcare cu diferite latimi pentru utilizari diferite. Spatiul de incarcare variabila (VLS) consta in dotarea spatiului de incarcare cu racoante extensibile pe lateral. Panoul frontal se deplaseaza atat pe orizontala cat si pe verticala rezultand o abordare flexibila a muncii in functie de necesitati.

Solutiile de service John Deere ForestSight ajuta la mentinerea ridicata a timpului de functionare a masinii. Serviciile personalizate pentru fiecare masina fac posibila economisirea costurilor de intretinere si intretinere.

Seria G este mai mult decat o masina.

Forwardere
Forwardere
Forwardere
Cerere oferta

Galerie foto

Expowood 2014
Inaugurare Centrul Regional
Zilele Forestierului
Aplicatie client john Deere 1210E
Vezi galeria foto

Centrul regional de service si vanzari

547550 Sanpaul, jud. Mures
T: +40-265-261499, F: +40-265-458039
E: tgmures[@]elmas.ro

Sediul central

B-dul Grivitei nr.1y, Brasov
T: +40-268-308700, F: +40-268-308705
E: office[@]elmas.ro
Contactati-ne