Free cookie consent management tool by TermsFeed
Forwardere

Forwardere 1510 G

Motorul FT4 al forwarder-ului 1510G indeplineste cele mai recente reglementari privind emisiile si are o putere de aproximativ 5% si un cuplu de pana la 8,5% mai mare decat motorul IT4. Cuplarea mai buna a motorului diesel puternic cu transmisia are ca rezultat o imbunatatire clara a performantei.

Caracteristici generale:

- Control precis si eficient al bratului
- Motor puternic FT4
- Aprox. Cu 8,5% mai mare cuplu
- Sistem electric clar si simplu
- Evaluare sarcina 15.000 kg
- Bratul macaralei poate ajunge la 7,2 / 8,5 / 10
- Puterea motorului 164 kW
- Momentul de rotatie 978 Nm

Detalii:

Datorita cresterii puterii si cuplului, transportorul 1510G a imbunatatit productivitatea. In plus, controlul excelent al bratului si sistemul de operare reinnoit TimberMatic F-16 imbunatatesc confortul si eficienta muncii.

Pe langa performanta imbunatatita, controlul bratului este mai precis. Controlerele noi, simple CAN si un sistem electric simplificat imbunatatesc eficienta functiilor masinii, reduc sensibilitatea defectiunilor si accelereaza depanarea. De exemplu, numarul sigurantelor a fost redus deoarece controlorii recunosc situatiile de supracurent si taiau alimentarea atunci cand este necesar pentru a proteja echipamentul.

Forwarderul 1510G este mai agil decât modelul anterior, deoarece unghiul sau de inclinare a crescut de la 42 la 44 de grade.

Controlul inteligent al bratului face manipularea incarcaturii mai eficienta si creste productivitatea cu pana la o sarcina pe zi. In cea mai recenta versiune 2.0 a controlului inteligent al bratului, precizia controlului graiferului a fost imbunatatita, in special distanta mare.

Cabina de nivelare si rotatie creeaza un mediu de lucru confortabil. Cabina contra-balanseaza nivelul terenului inclinat si se roteste in directia zonei de lucru astfel incat operatorul sa poata sta in pozitie verticala si relaxata pe tot parcursul zilei. Nivelul de zgomot din cabina este confortabil si scazut, iar absorbtia eficienta a vibratiilor de la 1510G face ca conducerea sa fie neteda.

Sistemul JDLink faciliteaza monitorizarea datelor cheie ale aparatului pe un dispozitiv mobil sau la birou. Timpul de functionare a masinii ramane ridicat atunci cand schimbarile de productivitate sunt afisate din timp si pot fi abordate rapid.

La 1510G este de asemenea disponibila optiunea boghiu lung pentru exploatarile pe teren moale. Distanta dintre butucii rotilor din fata si din spate ale boghiului din spate este de 1890 mm, adica cu 390 mm mai mult decat in modelul standard. Turatia motorului si raza de cotitura sunt aceleasi ca la modelul standard echipat cu boghiu portal HD. Solutia cu boghiu lung este potrivita atat pentru terenuri normale, cat si pentru terenuri moi. Boghiul lung aduce stabilitate atunci cand navigheaza peste obstacolele pe un teren stancos, iar presiunea redusa a solului din spate face ca masina sa fie o alegere excelenta pentru logarea pe teren moale.

Solutiile de service John Deere ForestSight ajuta la mentinerea ridicata a timpului de functionare a masinii. Serviciile personalizate pentru fiecare masina fac posibila economisirea costurilor de intretinere si intretinere.

Seria G este mai mult decat o masină.

Forwardere
Forwardere
Forwardere
Cerere oferta

Galerie foto

Expowood 2014
Inaugurare Centrul Regional
Zilele Forestierului
Aplicatie client john Deere 1210E
Vezi galeria foto

Centrul regional de service si vanzari

547550 Sanpaul, jud. Mures
T: +40-265-261499, F: +40-265-458039
E: tgmures[@]elmas.ro

Sediul central

B-dul Grivitei nr.1y, Brasov
T: +40-268-308700, F: +40-268-308705
E: office[@]elmas.ro
Contactati-ne