Free cookie consent management tool by TermsFeed
Harvestere

Harvestere 1270 G

Seria G John Deere a fost reproiectata pentru a oferi productivitate ridicata, fiabilitate mare si un consum de combustibil imbunatatit. Harvester-ul 1270G include un sistem cu pompa hidraulica dubla care asigura un control fin asupra bratului si capete de procesare eficiente.

Sistemul de control al puterii de procesare (PPC) care dispune de 3 nivele de procesare in concordanta cu 3 marimi prestabilite de arbori este oferit acum ca nivel de echipare standard.

Harvester-ul John Deere 1270G consuma mai putin combustibil decat precedesorul lui, dar reuseste sa dezvolte mai multa putere.La versiunea cu 6 roti dispuneti acum de o putere mai mare, la fel cu cea dezvoltata de versiunea cu 8 roti, cresterea fiind de la 170 kW la 200 kW. Cuplul a fost deasemenea imbunatit cu 17% pentru versiunea cu 6 roti si cu 5% pentru versiunea cu 8 roti. Motorul FT4 si intreaga linie de alimentare poate utiliza 20% biodiesel.

Caracteristici generale:
- versiuni cu 6 sau 8 roti motrice
- abilitate excelenta de catarare in zone muntoase
- puternic, versatil si productiv
- stabilitate si vizibilitate excelenta
- deschidere max. a bratului de pana la 11,7 m
- forta de tractiune (197 kN)
- putere motor (200 kW)
- sistem cu pompa dubla
- capete de procesare H200 si H400
- mediu de lucru ergonomic si confortabil.

Cabina este disponibila in varianta fixa sau rotativa cu nivelare. Cabina rotativa a fost reproiectata si dispune acum de mai mult spatiu pentru picioare, iar materialele utilizate la interior sunt usor de curatat. Utilajul forestier este echipat cu sistemul PPC (controlul puterii de procesare) care reprezinta o solutie usor de utilizat pentru a oferi o balanta intre putere si consumul de combustibil in functie de conditiile de exploatare.

Noul sistem de control al puterii de procesare (PPC) dezvoltat de compania John Deere aduce o economie de combustibil cu pana la 15% mai mare, datorita celor trei moduri de operare si mai mult decat forta suficienta prin pompa dubla, chiar si pentru cele mai dure sarcini forestiere.

Cu ajutorul sistemului PPC puteti adapta nivelul de performanta al utilajului in functie de marimea busteanului, prin simpla atingere a unui comutator. Avantajele sistemului PPC combinate cu sistemul de pompa dubla, pot fi observate in diferite situatii - mai ales atunci cand faceti mai multe operatii, in acelasi timp, cu busteni de mari dimensiuni.

Seria G reprezinta mai mult decat un utilaj.

Accesati mai in detaliu caracteristicile seriei G de harvestere John Deere, prin intermediul turului virtual 360!

Accesati galeria 3D!

Cerere oferta

Galerie foto

Expowood 2014
Inaugurare Centrul Regional
Zilele Forestierului
Aplicatie client john Deere 1210E
Vezi galeria foto

Centrul regional de service si vanzari

547550 Sanpaul, jud. Mures
T: +40-265-261499, F: +40-265-458039
E: tgmures[@]elmas.ro

Sediul central

B-dul Grivitei nr.1y, Brasov
T: +40-268-308700, F: +40-268-308705
E: office[@]elmas.ro
Contactati-ne