Cookie Consent by TermsFeed
Servicii

Service

Pentru toata paleta de utilaje forestiere John Deere aveti acces la un pachet complet de servicii calificate (consulting, suport tehnic, service, solutii optime de finantare si achizitie echipamente).

Prin intermediul echipei de tehnicieni specializati in Finlanda, beneficiati de operatiuni de service calificat si operativ:
- intretinere preventiva
- revizii periodice
- reparatii accidentale
- reparatii capitale.

Efectuam analize chimice ale fluidelor folosite la utilajele forestiere, pentru a determina starea de degradare a acestora. Aceste analize sunt furnizate de un laborator agreat John Deere din Marea Britanie.

Service
Service
Service
Service
Service
Service
Service
Service
Formular suport service

Training

Asiguram servicii de training operatori pentru forwardere si harvestere John Deere, prin intermediul unui simulator dar si in padure, la locatia clientului.

In cadrul centrului regional de service&vanzari din Sanpaul - Mures, dispunem de un spatiu special amenajat cu sala de cursuri, simulator John Deere si zona de operare cu utilaje proprii din dotare.

Service
Service
Service
Service

Servicii de inchiriere utilaje forestiere

In calitate de reprezentant John Deere Forestry in Romania oferim in premiera servicii de inchiriere utilaje forestiere de transport masa lemnoasa, pe distante de scos intre 500 m si maximum 3000 m, pe intreg teritoriul Romaniei. Puteti opta pentru diferite perioade de inchiriere, pe termen mediu sau lung, cu sau fara operatori, facilitand dupa caz si instruirea operatorilor clientilor. Toata gama de servicii tehnice de reparatie si mentenanta sunt incluse in pachetul de inchiriere.


Piese de schimb

Pentru toata gama de utilaje forestiere John Deere asiguram piese de schimb originale si consumabile: filtre, kit-uri service, curele de transmisie, componente hidraulice, componente electrice, uleiuri, vaseline, etc.

Piese de schimb
Piese de schimb
Piese de schimb
Piese de schimb

Galerie foto

Expowood 2014
Inaugurare Centrul Regional
Zilele Forestierului
Aplicatie client john Deere 1210E
Vezi galeria foto

Centrul regional de service si vanzari

547550 Sanpaul, jud. Mures
T: +40-265-261499, F: +40-265-458039
E: tgmures[@]elmas.ro

Sediul central

B-dul Grivitei nr.1y, Brasov
T: +40-268-308700, F: +40-268-308705
E: office[@]elmas.ro
Contactati-ne