Tractoare articulate forestiere cu troliu dublu - Timberhawk

Tractor articulat forestier Timberhawk cu troliu dublu

Caracteristici generale:
- Echipare cu troliu dublu S&R 1212 Schalng&Reichard fabricat in Germania, putere max. cu tamburul gol 2x100 kN
- Sapa spate oscilanta hidraulic premium
- Masa proprie utilaj 9300 kg
- Latime utilaj 2770 mm
- Motor John Deere PowerTechTM PVX 4.5L Tier4 cu turbina variabila, filtru de particule diesel, filtru de aer Powercore
- Norma de emisii Tier 4/ EU faza IV.

Construit de firma Haas Maschinenbau Gmbh impreuna cu John Deere Forestry in Germania, Timberhawk 4145 A reprezinta rezultatul unor cercetari amanuntite ale pietei exploatarilor din Europa Centrala si de Est, atat motorul cat si transmisia sunt furnizate de producatorul de talie internationala: John Deere. Utilajul este dotat cu sistem de franare performant intern pe baza de discuri imersate in ulei plus sistem suplimentar de franare pentru terenuri cu pantă extrema. Ideea care a stat la baza proiectului constructiv a noului tractor articulat forestier Haas Timberhawk 4145 A este dezvoltarea, inovatia si evolutia skidder-ului Timberjack 240 care si-a demonstrat capacitatile de lucru prin numarul impresionant de bucati vandute in lumea intreaga si de-a lungul timpului si care inca mai lucreaza si astazi in padurile din intreaga lume. Avantajele existente generate de sasiul uşor alungit si distributia echilibrata a greutatii si a stabilitatii au fost completate de noua generatie de motoare si transmisii marca John Deere care respecta standardele Europene actuale privind emisiile. Echipat cu troliul cu tambur dublu si sapa hidraulica va raspunde celor mai exigente cerinte din piata exploatarilor forestiere nationale si internationale.

TRANSMISIE CU MECANISM DE ANTRENARE TIP HIDROSTATIC - MECANIC
Remarcabil in cazul Timberhawk este modul de lucru fin si protector pentru teren, operarea simpla prin tractiunea fara trepte de la 0-13 km/h, respectiv 0-25 km/h, precum si tractiunea integrala deconectabila. Astfel, operatorul este degrevat de griji si productivitatea, precum si disponibilitatea sunt optimizate. Tractiunea hidrostatica este conceputa sa genereze nivelul maxim de putere la turatii reduse, astfel marindu-se durata de viata a echipamentului! Echipare cu diferential blocabil fata si spate cu comanda hidraulica. Sistemul de transmisie hidrostatica provine din aceeasi serie constructiva cu a forwarder-ului John Deere 1210E IT4.

ARTICULATIA MEDIANA
Sasiurile fata si spate sunt articulate hidraulic si fixate prin doi pivoti cu rulmenti, care s-au dovedit cele mai bune in practica de-a lungul timpului. Ele sunt usor reglabile, pentru evitarea jocului si usor demontabile pentru scopurile de intretinere. Distanta mare intre pivotul superior si inferior mareste fiabilitatea echipamentului. Datorita dimensiunilor compacte Timberhawk ofera una din cele mai bune manevrabilitati ale clasei sale. Prin atasarea lamei fata pe axul frontal devine posibila o compensare cu nivelul solului in cazul raporturilor dificile de teren. Dat fiind faptul ca intre muchia razuitoare a lamei si axul frontal oscilant indicator al traseului exista o distanta foarte mica, sunt posibile lucrari foarte precise si delicate de constructii de drumuri forestiere.

Tractoare articulate forestiere Timberhawk cu troliu dublu
Tractoare articulate forestiere Timberhawk cu troliu dublu
Tractoare articulate forestiere Timberhawk cu troliu dublu
Tractoare articulate forestiere Timberhawk cu troliu dublu
Cerere oferta

Galerie foto

Expowood 2014
Inaugurare Centrul Regional
Zilele Forestierului
Aplicatie client john Deere 1210E
Vezi galeria foto

Centrul regional de service si vanzari

547550 Sanpaul, jud. Mures
T: +40-265-261499, F: +40-265-458039
E: tgmures[@]elmas.ro

Sediul central

B-dul Grivitei nr.1y, Brasov
T: +40-268-308700, F: +40-268-308705
E: office[@]elmas.ro
Contactati-ne