Harvestere

Harvester-ul 1070G 4W si 6W

Utilajul de recoltat busteni John Deere 1070G, disponibil in versiunea cu 4 sau 6 roti si cu capetele de procesare H412, H413 sau H414, va ofera o ergonomie, mobilitate si productivitate ridicata in tratamentele de rarituri timpurii, unde, utilizat la procesarea arborilor in marginea parchetelor de molidisuri tinere, rezulta o crestere a vitezei de lucru, comparativ cu cepuirea manuala.

Lungime utilaj 11,5 m
Latime 2600 mm (anvelope din seria 600)
Greutate min. 16000 kg
Forta de tractiune 130 kN
Capacitatea pompei de lucru 160 cm3
Cabina fixa sau rotativa cu autonivelare
Sistem de control TimberMatic H-16

Motorul, pompa hidraulica, racitorul si pachetul rezervor sunt amplasate in rama din spate in ordine inversa, ceea ce duce la scaderea design-ului ramei din spate si la imbunatatirea vizibilitatii in spate.

Nivelul de zgomot al cabinei a fost redus prin amplasarea ventilatorului racitor la capatul din spate al ramei utilajului.

Cu noul design, componentele de service sunt usor accesibile.

Motorul diesel FT4

Motoarele John Deere Final Tier 4 indeplinesc reglementarile necesare privind emisiile. Motorul John Deere FT4 este foarte eficient din punct de vedere al consumului de combustibil, consumul total de lichide este în mod evident mai mic comparativ cu motorul IT4.

Motorul John Deere FT4 are cel mai mare cuplu din clasa sa si o gama larga de turatii. Viteza motorului ramane constanta in timpul modificarilor mari si rapide ale incarcaturii. Motorul FT4 poate utiliza 20% biodiesel.

Control adaptiv al transmisiei (ADC)

"Adaptive Driveline Control" este un sistem de control bazat pe software care imbunatateste conducerea si creste productivitatea utilajelor forestiere John Deere din seria G. Sistemul reglează turatia motorului in functie de incarcarea motorului in cadrul intervalului de deplasare. Intervalele minime si maxime sunt stabilite in TimberMatic. Sistemul asigura turatii ridicate si stabile ale motorului in timpul incarcarii mari a motorului, imbunatatind utilizarea puterii motorului in timpul conducerii simultane si a folosirii bratului. Valorile ridicate de turatie ale motorului sunt utilizate numai atunci cand este necesar.

Gestionarea puterii motorului acorda prioritate pompei de lucru inaintea pompei de deplasare: turatia motorului si puterea hidraulica livrata la capul de recoltat al utilajului sunt mentinute in timpul procesarii a arborilor si conducerii simultane.

In timpul procesarii unui copac, sistemul ajusteaza turatiile motorului pe baza setarilor de control al puterii de procesare. "Adaptive Driveline Control" este o caracteristica standard, unica si disponibila numai de la John Deere.

Cabina fisa sau rotativa cu autonivelare

Cabina confort este un factor de productivitate. Cabina harvester-ului John Deere este un mediu de lucru confortabil si ergonomic. Aceasta este disponibila in varianta fisa sau rotativa cu autonivelare

Cabina rotativa cu autonivelare ajuta operatorul sa mentina pozitia corecta de lucru pentru a preveni stresul fizic. Operatorul poate sta in pozitie verticala chiar si pe terenuri neuniforme, iar cabina poate fi rotita in toate directiile pentru a face fata zonei de lucru. Cabina are mai mult spatiu in fata pentru picioare, iar scaunul are doua setari de inaltime diferite.

Absorbtia eficienta a vibratiilor imbunatateste in continuare conditiile de lucru.

Functiile de nivelare si de rotire sunt o optiune la utilajele forestiere de recoltat busteni. Cabina este fixata daca aceste optiuni nu sunt alese. Pentru pauzele de masa, cabinele au un cuptor si un frigider. Finisajele din piele de pe pilonii interiori este usor de curatat. Lamele stergatoarelor din neopren sunt mai durabile decat lamele din cauciuc natural.

Scaunul ergonomic, aerul conditionat, incalzirea, parasolarele, jaluzelele și stergatoarele laterale cresc confortul cabinei.

Harvestere
Harvestere
Harvestere
Harvestere
Cerere oferta

Galerie foto

Expowood 2014
Inaugurare Centrul Regional
Zilele Forestierului
Aplicatie client john Deere 1210E
Vezi galeria foto

Centrul regional de service si vanzari

547550 Sanpaul, jud. Mures
T: +40-265-261499, F: +40-265-458039
E: tgmures[@]elmas.ro

Sediul central

B-dul Grivitei nr.1y, Brasov
T: +40-268-308700, F: +40-268-308705
E: office[@]elmas.ro
Contactati-ne